vineri, 1 ianuarie 2010

Pentru Dumneavoastra ! Dragii mei

Fara sa vorbesc zorzonat ci, doar cu gandul inspre a incerca ceva, asa precum o imfima DARUIRE cand, cineva ne vegheaza si nu rar ni se intampla sa primim bucurii mult mai mari.
Asa-i ?Nu-i ceva nou,fiind sigur ca s-a intamplat multora un fel de bucurii nebanuite. Si de-ar fi sa continuam cu acest drum,despre care am mai vorbit,fie referitor la pasii ce i-am anuntat ca vor urma,privitor la o inhamare,cu scopul de-a lasa si lumii, UN CEVA, care macar sa impulsioneze chiar si pe cei, acum mai reci, care-si doresc bucurii,invatand, nu numai sa le astepte ci sa si, le autocreeze,printr-o munca si-ntr-un mod onest si,de-mi este ingaduit ... civilizat !
Cu luni in urma,anuntam ca sunt aproape de-o retragere dupa BLOGOSFERA, nemaiputand participa la RECIPROCITATEA, obisnuita aici, pe care ma straduiam s-o utilizez, oricaruia care-mi calca pragul {blogurile},chiar si-n postura in care ma aflu de, autor de carti.Atunci, multi au dat, bir cu fugitii sau si mai rau, cineva care vorbea de clone, altii de cum trebuie sa fim doar noi, nu si ei, altii ... n-am eu, da-mi tu ! Fortandu-ne, chiar si atunci cand nu ne-a convins, faptele si nu vorbele ... si ... si.
Nu, nu-s suparat, mai ales ca, viata cerne si ... vorba lui Dan Diaconescu "nici nu stiti " ... ce pierdem !
Cu toate acestea - Jos cu palaria ! Fata de fidelii comentatori si prieteni, precum : Elena M.Alexe- Focsani; M.Mary - Mintiu Gherlii; germanul Jacob - Nurnberg; Geanina Codita- Oltenita. Gratie, domniilor lor, am mers mai departe.
Privind lucrul acesta, de altfel ca tot ce mi se intampla pozitiv in viata, incerc sa raspund intotdeauna, daruind un sambure de BUCURIE,merituosilor.Sincer, sensibilizandu-ma si bucurandu-ma ca: Lumea nu toata-i la fel, existand si lume de CALITATE. Mai ales ca nominalizatii sunt si cei care au primimit "Simbolul prieteniei", pe care-l pretuiesc foarte mult. Pretuind caracterele, am fost atat de miscat, incat in ANTOLOGIE, care inseamna si : Rostul vietii mele pe pamant, desigur presupunand ca am reusit sa-mi cunosc acest rost, a trebuit sa recurg la o MODIFICARE speciala, privitoare la ECOURI, cautad si gasind o rubrica { aceea referitoare la vestea ce, v-am transmis-o, pe blogurile dv.}.
Acum, pentru dv., dragii mei, in cele ce, probabil vor urma, desi sincer, in blogosfera, m-am mai si ferit sa postez lucruri, cu totul si cu totul considerate SPECIALE, voi posta, fragmentul de dinaintea ECOURILOR, aceasta insemnand : Un fel de postfata a autorului, asezata cu multa grija, care sa trezeasca o BUCURIE, inaintea a aceleia despre care v-am anuntat,fiecare dintre dv. stiind cum a primit-o.
{Hotararea de postare, v-a fi luata,cred,la timpul potrivit}