luni, 26 octombrie 2009

Premiul nu se compromite la Oltenita

In drumul sau, prin judetul Calarasi, Simbolul Prieteniei s-a oprit la Oltenita,la o binecunoscuta persoana din blogosfera, castigatoare a mai multor concursuri, printre care si a, Concursului Comentariilor.
In blogul domniei sale, cu sute de urmaritori "Nu te compromite, nu te ai decat pe tine",descoperim o romantica,Geanina Codita, plina si de dragostea ploilor de vara ... aproape de inaltarea curcubeelor, creiind placeri generate de semne bune ale naturii, prin metafora" sarutului geaninos".Poate si asa romantica noastra cheama iubirea, cum spunea,C.Brancus,iubirea cheama iubire.De multe ori nefiind important doar de-a fi iubit,ci de-a iubi,cu toata puterea si fiinta.
Cu multa daruire si pricepere, utilizeaza elementele de reciprocitate intr-o lume ce simte acut aceasta nevoie.
Multe ar fi de zis si cum imi reprosa un amic: - Zi mai, zi mai mult,ca sti !
Raspunzandu-i prin dv. ... zic ! dintr-un jurnal al intelepciunii ca, cine-i in inima,acela-i aproape,cine-i departe de inima,ramane departe,chiar de-i aproape.
Incarcatura aceasta, nu trebuie inteleasa, precum o lezare a factorilor importanti din apropierea noastra,ea trebuie luata asa precum o inteligenta, generata de ... secanta acesteia !
Cu tot respectul si toata bucuria va ofer,acest simbol care poate motiva si lipsa mea de reciprocitate si care sa vegheze blogul dv., acoperindu-l precum, asezamintele de ... furtuna!
Incepand din acest moment, puteti ridica acest simbol, oricand doriti.
{Simbolul Prieteniei,deocamdata ... se opreste !}